Uit in Oldambt

November 2019
MaDiWoDoVrZaZo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Disclaimer

 

Incorrecte informatie

Als u pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via info@uitagendaoldambt.nl. Alvast hartelijk dank!

Disclaimer

De getoonde informatie op de website is afkomstig van bureau Stichting Marketing Oldambt, Bibliotheken Oldambt en van derden, die dan ook verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke juistheid ervan. Hoewel de grootst mogelijke zorg aan de inhoud is besteed, kunnen eventuele fouten helaas niet worden uitgesloten. Om deze reden kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Stichting Marketing Oldambt en Bibliotheken Oldambt aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect verband houdt met het al dan niet gebruiken van de informatie op deze website.

Gebruiksdoel

De inhoud van deze website is speciaal bedoeld voor niet-commerciële doeleinden. Vermenigvuldiging en verspreiding van informatie op deze website is alleen toegestaan met toestemming van Stichting Marketing Oldambt, die contacten met de informatieleveranciers onderhoudt.

Surfgedrag

Voor de verdere ontwikkeling van culturele websites, en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden.

Gekoppelde internetsites

Wees erop bedacht dat andere internetsites waarmee u verbinding maakt vanaf dit digitale loket privacybepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Voor de inhoud van de gegevens of de informatie op de internetsites waarmee verbinding wordt gemaakt vanaf dit digitale loket wordt geen verantwoordelijkheid gedragen.

Achtergrondfoto