Uit in Oldambt

Evenementen

Expositie Mandala's van Ingrid Dekker

Gemeente oldambt -mandala 2.jpg
  • maandag 1 juli t/m vrijdag 27 december

Van juli tot en met december is een expositie van Ingrid Dekker in het gemeentehuis van Winschoten te zien.

Het tekenen en schilderen van mandala's is één van haar grote passies waar ze zich alweer zo’n twintig jaar mee bezighoudt.
Het is ooit begonnen toen ze in de psychiatrie werkzaam was als activiteiten begeleider. Mandala-kleurplaten waren toen en nu nog steeds ontzettend populair.
Tijdens haar eerste werkdag, kreeg ze een soort van inzicht hoe ze zelf een mandala kon ontwerpen. Ze zette met behulp van een passer en een geodriehoek wat hulplijnen op papier en haar eerste zelfontworpen mandala was geboren. Daarna was er geen houden meer aan! Ze ervaart een stukje innerlijke rust bij het inkleuren van een mandala.

Gratis toegang

Organisatie: Gemeente Oldambt

Locatie

Gemeente Oldambt
Johan Modastraat   6
9671CD   Winschoten

tel 0597482000
info@gemeente-oldambt.nl

Wij werken voor een aantal van onze diensten alleen op afspraak. U kunt hiervoor zelf, online, een afspraak inplannen. Wilt u liever persoonlijk een medewerker spreken? Neem dan tijdens de openingstijden telefonisch contact met ons op.
Tijdens de standaardopeningsuren kunt u zonder afspraak, uw eerder aangevraagde reisdocument of rijbewijs afhalen.

Lokatie van het evenement

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

gasterij-smits-logo-100px.png

Gasterij Smits

Bijzonder ruim opgezet partycentrum met meerdere bowlingbanen. Er is een sfeervol grill- en buffetrestaurant en in de eigentijdse Brasserie kunt u zelf uw menu samenstellen. Bij mooi weer kan men...
Lees meer »

Achtergrondfoto