Uit in Oldambt

Evenementen

POPgroningen Talent Award

Cafe Carambole - pop groningen talent award - 16 feb.jpg
  • zaterdag 16 februari | 20:00 uur

De POPgroningen Talent Award is dé opstap voor Gronings muzikaal talent om zich te profileren, kennis te maken met optreden in professionele omgevingen en zich te ontwikkelen.

Het traject verloopt van gezellig kleinschalige optredens in stadjes dwars door de provincie, door naar een grootsere avond in Simplon en eindigt vervolgens in de grote zaal van Vera te Groningen. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals o.a. Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic.

Gratis entree.

Organisatie: Café Carambole

Locatie

Café Carambole
Blijhamsterstraat   2
9671AV   Winschoten

tel 0597424190
info@carambole-winschoten.nl

Centrum van Winschoten

Van de herfst tot en met de lente is er elke laatste zondag van de maand bluesmiddag. Live bands spelen goeie blues en rock. In ontspannen sfeer serveren wij lekkere dranken en huisgemaakte hapjes. Daarnaast hebben wij met regelmaat op zaterdagavond livemuziek waaronder optredens van tributebands.
Tevens is er elke drie weken pubquiz.

Lokatie van het evenement

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

KerkNieuwBeerta.PNG

Kerk Nieuw Beerta

De hervormde kerk van Nieuw-Beerta is gebouwd in 1865. Het nieuwe gebouw verving een in de 17 eeuw gebouwde kerk in deze plaats. De kerk is een zogenaamde waterstaatskerk en behoort daarmee tot...
Lees meer »

Achtergrondfoto