Uit in Oldambt

Evenementen

Rondom Waalkens

Rondom Waalkens - exposities - 18 jun tm 10 sep.JPG
  • zondag 18 juni t/m zondag 10 september

Kunstmanifestatie Rondom Waalkens

Op het land is spectaculaire landschapskunst te bezichtigen van de internationaal befaamde kunstenaars Marc van Vliet, Alexandra Engelfriet en Merijn Vrij.

In de galerie is een expositie van schilderijen en plastieken van Siep van den Berg en buiten de galerie een expositie van grote foto’s van De Fotolocatie met als thema ‘Geometrie in het hedendaagse landschap van Oldambt’.

In de koestal is landschapsfotografie van Willem Friedrich en het kunstproject ‘Ik in het Oldambt’ van leerlingen van Ubbo Emmius in Winschoten.

Van 18 juni t/m 10 september worden elke zaterdag en zondag de gehele dag de documentaires ‘Boer tussen kunst en koren’ (over Albert Waalkens) en ‘Landschapskunst Rondom Waalkens’ vertoond in Party Centrum Finnewold. Bezoekers kunnen daar ook terecht voor koffie, een drankje of een ‘Waalkenslunch’ met mosterdsoep, Groninger metworst of iets vegetarisch.

Organisatie: Oldambt Cultuur

Locatie

Galerie Waalkens
Hoofdweg   39
9684CB   Finsterwolde

tel 0597850431
info@oldambtcultuur.nl

Lokatie van het evenement

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

Openluchtgalerie A rose is a rose.JPG

Openluchtgalerie 'A Rose is a Rose'

De openluchtgalerie genaamd ‘A Rose is a Rose’ is een onderdeel van het Jaar van de Roos. Voor deze openluchtgalerie is een tiental kunstenaars aan de slag gegaan om een kunstwerk met een...
Lees meer »

Achtergrondfoto