Uit in Oldambt

Organisaties

Het Groninger Landschap - regio Oldambt

Eén van de pronkstukken van Het Groninger Landschap is de Ennemaborg. De borg stamt uit de veertiende eeuw en is in de achttiende eeuw ingrijpend verbouwd. Pal achter de statige borg ligt een ronde vijver met riet, waterlelies en groene kikkers. Het is een overblijfsel van de gracht die de borg ooit omringde. Het voorste gedeelte van het landgoed is een park, verder naar achteren ligt het natuurbos.
Naast de Ennemaborg staat een prachtig koetshuis. Vanuit en in het koetshuis organiseert het vrijwilligersteam Ennemaborg allerlei excursies en activiteiten. Bovendien is het Koetshuis op zaterdagen en zondagen geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. U kunt uw wandeling over het prachtige landgoed beginnen vanuit het Koetshuis en er na de wandeling lekker bijkomen op het terras of bij het haardvuur en genieten van een drankje.

Het Groninger Landschap beheert, beschermt en behoudt Groningse schatten op het gebied van natuur, landschap en cultuurhistorie voor de generaties na ons.

Aanbod van deze organisatie

Contactgegevens

Koetshuis Ennemaborg
Hoofdweg   96
9681AJ Midwolda
tel 0503135901
info@groningerlandschap.nl

Postadres

Hoofdweg   96
9681AJ   Midwolda
Landgoed Ennemaborg

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

WitteWolk.jpg

De Witte Wolk

In de Witte Wolk bent u welkom voor een rustige overnachting met een goed verzorgd ontbijt. De praktijkruimte in het huis wordt door Nirad gebruikt voor therapie, meditatie en familieopstellingen....
Lees meer »

Achtergrondfoto