Uit in Oldambt

Organisaties

De Middeleeuwen Oldambt

MiddeleeuwenOldambt.PNG

Een mooie en heerlijke middag of avond de middeleeuwen beleven is mogelijk. U hoort de muziek, proeft de gerechten en u kunt wegdromen en een geheel andere tijdgeest beleven. Of u nu in het Oldambt woont, dicht in de buurt daarvan of dat u van verre komt om enkele dagen door te brengen in het noordoosten van ons land op zoek naar de historie, kom gerust en beleef een andere tijd.

Wij verzorgen lezingen met prachtige eeuwenoude afbeeldingen uit manuscripten en er is middeleeuwse muziek. De onderwerpen zijn divers van reizen tot magie en van voeding, het dagelijks leven tot wetenschap, muziek en dans. Met deze bijzondere onderwerpen neem ik u mee op reis naar de Middeleeuwen. U kunt ook genieten van een geheel verzorgde middeleeuwse maaltijd. Ook dan is er prachtige muziek. Een maaltijd kunt u ook vooraf laten gaan door een lezing naar keuze. Misschien een leuk idee voor u en uw gezelschap? Verras u en laat u meevoeren naar deze tijd.

Aanbod van deze organisatie

Contactgegevens

Arthur van de Kamp
Hoofdweg   43
9687PJ Nieuw Beerta
beleef@demiddeleeuwenoldambt.nl

Postadres

Hoofdweg   43
9687PJ   Nieuw Beerta

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

SAWW.PNG

SAWW Westerlee

De S.A.W.W. organiseert jaarlijks de feestweek op het Rozenveldje in de laatste week van de basisschool zomervakantie. Tevens is zij organisator van de Sinterklaasintocht en uitbater van ’t...
Lees meer »

Achtergrondfoto