Uit in Oldambt

Organisaties

Stichting Ultraloop Winschoten

logo run.PNG

De RUN is Nederlands oudste ultraloop. Het is een 100 km wegwedstrijd. De wedstrijd wordt sinds 1976 in principe op de tweede zaterdag van september gehouden. De solo loop staat sinds 1995 ook in het teken van het officiële Nederlands Kampioenschap 100 km.
Naast de 100km solo wedstrijd organiseren wij een 50km solo wedstrijd en een 10x10 km estafette loop. Voor de jeugdige lopers hebben wij de Lutje RUN met diverse afstanden voor verschillende leeftijden.

Nieuw in 2019 is de FunRUN. Dit is een loop puur voor het plezier, ook op de vrijdagavond. Aan deze loop mag iedereen deelnemen die 5 km wil afleggen. Dat kan op een manier zoals u het zelf wilt. Hardlopen, skaten, in de rolstoel, wandelend.....alles mag. Plezier staat hierbij centraal. Opvallend uitgedost stellen we zeer op prijs. Hier is geen winnaar, er worden geen tijden bijgehouden.

Aanbod van deze organisatie

Contactgegevens

secretariaat@runwinschoten.nl

Postadres

Postbus   102
9670AC   Winschoten

info@runwinschoten.nl

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

Kunstrolschaatsclub.PNG
https://www.rollershow.nl/informatie/lid-worden-en-dan/

Winschoter Kunstrolschaats Club

Een kleine, gezellige vereniging die zich richt op het kunstrolschaatsen in de disciplines vrijrijden, showrijden en roldansen. Ook worden formatieoefeningen getraind. Er wordt 2 x per week...
Lees meer »

Achtergrondfoto