Uit in Oldambt

September 2019
MaDiWoDoVrZaZo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Organisaties

Tennisvereniging Nieske Meppers

Nieske Meppers.png

Nieske Meppers is een relatief kleine maar bloeiende tennisvereniging uit Midwolda. Naast de tennissport staan sportiviteit en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.

Op het tennispark aan de Niesoordlaan beschikken wij over een prachtig complex midden in de natuur. Het complex bestaat uit drie gravel tennisbanen, twee gravel oefenbanen, een gravel minibaan voor de jeugd, kleedruimtes, kantine en terras.

Het tennispark is geopend van het voorjaar tot en met de herfst. Het begin en het einde van het tennisseizoen hangt onder meer af van de weersomstandigheden. Het tennispark is in de winter gesloten.

Het tennispark is prima bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Activiteiten
Nieske Meppers neemt jaarlijks met aantal teams deel aan de verschillende competities. Ook worden er regelmatig toernooien georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Verder zijn er ook nog wat losse activiteiten.

Vrij tennissen
Wanneer de tennisbanen niet voor competities of toernooien worden gebruikt, kunnen de leden de banen gebruiken om vrij te tennissen.

Tennislessen
Ook het volgen van tennislessen kan vanzelfsprekend bij onze vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen via nieske.meppers@live.nl

Contactgegevens

Niesoordlaan   70
9681CZ Midwolda
tel 0597552322
nieskemeppers@live.nl

Postadres

Niesoordlaan   70
9681CZ   Midwolda
Tennispark Midwolda ligt achter het MOVV voetbalveld

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

logorest.gif
Voor arrangementen zie website.

Galerie De Groninger Kroon en Theeschenkerij

De Reiderwolderpolder op de rand van Noordoost-Nederland. Een zeer weids landschap met pas aan de horizon enig teken van menselijk leven. Niet de plek die als eerste in je hoofd opkomt als je aan...
Lees meer »

Achtergrondfoto