Uit in Oldambt

Organisaties

Tennisvereniging Nieske Meppers

Nieske Meppers.png

Nieske Meppers is een relatief kleine maar bloeiende tennisvereniging uit Midwolda. Naast de tennissport staan sportiviteit en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel.

Op het tennispark aan de Niesoordlaan beschikken wij over een prachtig complex midden in de natuur. Het complex bestaat uit drie gravel tennisbanen, twee gravel oefenbanen, een gravel minibaan voor de jeugd, kleedruimtes, kantine en terras.

Het tennispark is geopend van het voorjaar tot en met de herfst. Het begin en het einde van het tennisseizoen hangt onder meer af van de weersomstandigheden. Het tennispark is in de winter gesloten.

Het tennispark is prima bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Activiteiten
Nieske Meppers neemt jaarlijks met aantal teams deel aan de verschillende competities. Ook worden er regelmatig toernooien georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Verder zijn er ook nog wat losse activiteiten.

Vrij tennissen
Wanneer de tennisbanen niet voor competities of toernooien worden gebruikt, kunnen de leden de banen gebruiken om vrij te tennissen.

Tennislessen
Ook het volgen van tennislessen kan vanzelfsprekend bij onze vereniging. Voor meer informatie kun je contact opnemen via nieske.meppers@live.nl

Contactgegevens

Niesoordlaan   70
9681CZ Midwolda
tel 0597552322
nieskemeppers@live.nl

Postadres

Niesoordlaan   70
9681CZ   Midwolda
Tennispark Midwolda ligt achter het MOVV voetbalveld

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

logo_website-HQ events.png
ticketverkoop via de website

HQ Events

Wij zijn een nieuw dynamisch evenementen bedrijf met als doel elke bezoeker, jong en oud, een geweldige beleving te bezorgen.
Lees meer »

Achtergrondfoto