Uit in Oldambt

Organisaties

Cultuurhuis De Klinker

klinker.jpg

Cultuurhuis De Klinker herbergt een mix van cultuur onder één dak, met een theater, de bibliotheek, een school voor muziek, dans en theater, RTV GO!, een filmzaal en horeca. Alle deelnemers en huurders tezamen zorgen voor een productaanbod dat cultureel vernieuwend is, afgestemd op alle doelgroepen inclusief het amateurveld.

Naast film en theater biedt Cultuurhuis De Klinker uitgebreide mogelijkheden voor zakelijk gebruik. De ruimtes zijn geschikt voor grote activiteiten zoals bedrijfspresentaties, conferenties of congressen. Maar ook voor cursussen, workshops, presentaties, bedrijfsborrels, -diners en -feesten is het cultuurhuis een uitstekende locatie.

Met twee prachtige theaterzalen, smaakvol ingerichte foyers en diverse kunst- en muzieklokalen biedt Cultuurhuis De Klinker u en uw gasten een belevenis om nooit te vergeten.

Aanbod van deze organisatie

Contactgegevens

Cultuurhuis De Klinker
Mr. D.U. Stikkerlaan   251
9675DG Winschoten
tel 0597700270
info@indeklinker.nl

Postadres

Mr. D.U. Stikkerlaan   251
9675DG   Winschoten

Lokatie van de organisatie

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief

Uitgelicht

logorest.gif
Voor arrangementen zie website.

Galerie De Groninger Kroon en Theeschenkerij

De Reiderwolderpolder op de rand van Noordoost-Nederland. Een zeer weids landschap met pas aan de horizon enig teken van menselijk leven. Niet de plek die als eerste in je hoofd opkomt als je aan...
Lees meer »

Achtergrondfoto