Uit in Oldambt

Februari 2017
MaDiWoDoVrZaZo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Aanmelden

Wilt u uw evenement op Uitagendaoldambt.nl plaatsen? Vul dan dit formulier zo uitgebreid mogelijk in. Vergeet hierbij in de beschrijving niet de eventuele toegangsprijzen te vermelden.

 

Vul het veld 'einddatum' alleen in als het om een meerdaags evenement gaat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een tentoonstelling of festival.

 

Graag willen we u vragen om een afbeelding of flyer mee te sturen met dit formulier. Hiermee valt uw evenement nog beter op op Uitagendaoldambt.nl.

 

Op Uitagendaoldambt.nl worden uitsluitend evenementen geplaatst die worden georganiseerd in de gemeente Oldambt en die openbaar of publiekelijk toegankelijk zijn (al dan niet tegen betaling van een toegangsprijs).

 

Foto's die u meestuurt, dienen rechtenvrij te zijn. Wanneer wij bericht ontvangen over een foto waar rechten op zitten, is dit de verantwoordelijkheid van de organisatie. Eventuele kosten zijn dan ook voor de organisatie.

 

Naar aanleiding van uw aanmelding kan de redactie in voorkomende gevallen contact met u opnemen.

 

Indien u uw vermelding ook opgenomen wilt zien in de gedrukte versie van de UITagenda Oldambt, hou dan rekening met de uiterlijke aanmelddata zoals vermeld in dit overzicht.

 

* Verplicht in te vullen

Evenementgegevens
 
 
Achtergrondfoto